Elérkezett a búcsú napja, az utolsó műszak az Aquaparkban véget ért.
A strand medencéi is nyugovóra térnek, egyedül a szabadtéri termálmedence teljesít még szezonon kívül is szolgálatot.
Köszönjük minden vendégünknek, akik kitartottak mellettünk, akiknek mosolyt csalhattunk az arcára, akik a idei széles hazai turisztikai kínálat mellett is kis városunkat és létesítményeinket választották.
Köszönjük minden kollégánknak, akik szívvel – lélekkel, működésünk óta a legbizonytalanabb, legnehezebb szezonkezdésével, a sokszor embert próbáló kánikula ellenére is, hősiesen állták a sarat.
Az idei tapasztalatokat, a rengeteg visszajelzést elemezve, most belevágunk a szezonon kívüli időszakba, és már most azon dolgozunk, hogy a 2021-es szezon minél vidámabb és élménytelibb legyen.
Tartsanak velünk szezonon kívül is, Fedett medencéink mellett, a szabadtéri gyógyvizes medence is vendégeinkre vár.
Szeretettel várunk mindenkit!

Rólunk

Az Aqua Centrum csúszdapark 2005-ben nyitotta meg kapuit 18 óriás csúszdájával. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja.

A legvakmerőbbek a kamikaze, illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat. Az Aqua Centrum extrém ajánlata az ingacsúszda, Magyarországon először!

A legújabb és izgalmas ajánlatunk 2017-től a Dragon csúszda. 16 méter magasból 60km/órás sebességgel csúszhattok.
Igazi bátorság próba.

Aqua Centrum nyitás: 2021.június 12.