Kedves Vendégeink!

Masszázsaink jelenleg csak hétvégére foglalhatóak.

Szeretettel várjuk Önöket!

VITALIZÁLÓ MASSZÁZS

A hagyományos masszázst kedvelőknek ajánljuk. Ellazít, feltölt, oldja az izmok feszülését, energiát ad.

30 és 60 perces változatban is kérhető.

30 perces: 2700 Ft

60 perces: 5000 Ft

 

STRESSZOLDÓ MASSZÁZS

30 perc kikapcsolódás mindenkinek jár. Próbálja ki stresszoldó masszázsunkat, amely lenyugtatja a testet és a lelket és feltölti energiával a sejteket.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 2.900 Ft

 

AROMAMASSZÁZS

A masszázs során különleges illóolajokkal kevert masszázsolajokat használunk, melyek a bőrön át a szervezetbe jutva fejtik ki hatásukat. Masszőreink segítenek, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő olajat használják a masszázs során.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 2.800 Ft

 

ÉDENKERT KÓKUSZOLAJOS MASSZÁZS

Mintha az édenkertben érezné magát! A kényeztető masszázs közben az egzotikus kókusz illat ellazít és harmonikus légkört teremt. Visszaadja a bőr simaságát, rugalmasságát, megelőzi a korai öregedést. Különösen alkalmas száraz, vízhiányos bőr ápolására.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 3.000 Ft

 

HARMÓNIA-PÁROS MASSZÁZS (CSAK HÉTVÉGÉN)

Segít kialakítani az egymás közötti harmóniát. Elmélyíti a kapcsolatot. Ajánlható pároknak, szülőknek-gyereknek vagy akivel együtt szeretné jól érezni magát egy időben és helyen. A masszázs narancs-fahéj olajjal történik, amely lendületet ad és jó közérzetet biztosít.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 6.000 Ft

 

OROSZ-TIBETI MÉZMASSZÁZS

Jellegzetes vákuumhatáson alapuló hátmasszázs. Méregteleníti a bőr alatti szöveteket, oldja a feszültséget, és az izmok feszülését. A méz szabályozza, harmonizálja a test energiaáramlását.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 3.000 Ft

 

ABHYANGA MASSZÁZS

(meleg masszázsolajjal)

Megteremti a test és a lélek harmóniáját. Megnyugtatja az idegrendszert, jótékonyan hat az alvászavarokra, és stresszes életmód esetén.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 2.800 Ft

 

KLEOPÁTRA MASSZÁZS

(masszázskrém, tejszín, méz, aroma olaj összetevőkkel)

A testi-lelki harmónia elérését aromaterápiás illóolajok, méz és tej felhasználása segíti. A selymes puha bőr titka.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 3 000 Ft

 

MELEG LÁVAKÖVES MASSZÁZS

A meleg követ a test különböző pontjaira helyezvén a kő rezgéseit felhasználva mély relaxációt és harmonikus állapotot érhetünk el. A lávaköves masszázs a modern életvitel stresszének ellenszere. Javítja a vérkeringést, élénkíti az idegműködést, segíti az immunrendszert.

Kezelés ideje:: 60 perc
Ára:: 4.600 Ft

KÖPÖLYÖZÉS

Lényege, hogy a köpöly segítségével létrehozott vákum hatására a test adott pontján vérbőség alakul ki. Ezzel felgyorsul az anyagcsere, hatékonyabbá válik a méregtelenítés. Hatása gyors és tartós. Növeli a szervezet ellenálló képességét, kiválóan alkalmas a betegségek megelőzésére, az izomfeszülések feloldására.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 2 500 Ft

SPORTMASSZÁZS

Sport előtt az izmok bemelegítésére ajánljuk. Hatására fokozható a teljesítmény, megelőzhetőek az esetleges izomsérülések. Sportolás után a fáradt, igénybevett izomzatot ellazítjuk, szükség esetén jeges, hűsítő krémmel kezeljük.

Kezelés ideje:: 15 perc
Ára:: 1 500 Ft

TALPMASSZÁZS

Hűsítő – frissítő talpmasszázs ősidők óta használt a távolkeleti kultúrában. Hazánkban is egyre népszerűbb és elismertebb. Segít a fáradtság leküzdésében, nyugtatóan hat az idegrendszerre. Javítja a láb vér- és nyirokkeringését.

Kezelés ideje:: 30 perc
Ára:: 2.500 Ft